Seleccionar página

Julio

los 3 cerditos

III FESTIVAL DE TITELLES AL CABANYAL

 

Sala Cabanyal y Teatre el Musical

más información

III FESTIVAL DE TITELLES AL CABANYAL

Una cita que naix de la col·laboració de dos teatres de barri, el TEM i el Teatre La Estrella. Sis dies d’actuacions de les millors companyies valencianes i europees.
Preu: 6€ per espectacle.

DIVENDRES 3 DE JULIOL, 19 h. (TEM)
KITI KRAFT – BAMBALINA TITELLES
Kiti Kraft és un poema visual compost per imatges de gran riquesa plàstica que discorre per la vida d’una titella que estima la música i el cant. Un bell viatge de la mà d’uns titellaires i del cor de les seues titelles. Veus que riuen i somien cantant. Teatre que parla de l’amor a les coses senzilles i del compromís amb els altres. PREMIO MAX DE LAS ARTES ESCÉNICAS
DISSABTE 4 DE JULIOL, 19 h. (TEM)
ROB – TEATRE DE L’ABAST I ZERO EN CONDUCTA
Quan Rob va pujar a aquest vaixell no sabia que mai arribaria al seu destí. O potser, el destí, li tenia reservat aquest lloc. Una illa en la qual l’única cosa que trobarà serà a si mateix. Quan la vida va a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I mentre vénen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.
DIUMENGE, 5 DE JULIOL, 12 h. (Sala Cabanyal-Teatre La Estrella)
ELS MÚSICS DE BREMEN – LA ESTRELLA
Cuchufleta i Teatrín es troben al bosc, es fan amics i decideixen investigar perquè aquest lloc màgic els explique el conte dels Músics de Bremen. La història comença amb quatre personatges molt enfadats que persegueixen als seus animals, que s’han escapat: Pupi, que és un gos poruc i a què li agrada cantar; Misina és una gata vegetariana a la qual li agrada ballar; Bartolo és un burro poeta que es nega a treballar al camp i Kiriko és un gall dormilega i rocker. Així que s’escapen a bosc, es fan amics, i formen junts una banda de rock.
DIVENDRES 10 DE JULIOL, 19 h. (TEM)
LA TERRA DELS BABAUS – EL BALL DE SANT VITO
Cansat de sentir-se com un babau, la titella Mingo decideix deixar sa casa i emprendre un llarg viatge. Arribarà fins a una terra estranya on tot es fa sense cap sentit. Allà haurà de resoldre els diversos embolics que s’anirà trobant, i comprendrà que emprant la seua astúcia pot viure moltes aventures i fer bons amics.
DISSABTE 11 DE JULIOL, 19 h. (TEM)
EL TITIRITERO – BULULÚ THÉÂTRE
Algunes històries sense paraules, una música que sedueix i els records d’un titellaire. Són els ingredients per passar un bon moment. Un moment per… sorprendre’l; Arrencar un somriure i deixar-lo dibuixat entre els llavis; Emocionar amb una història d’amor guilopa i simpàtica, una història que pot ser la seua o la de dos desconeguts que es troben al doblegar la cantonada; Un moment per lamentar que ja haja acabat.
DIUMENGE 12 DE JULIOL, 12 h. (Sala Cabanyal-Teatre La Estrella)
GERONTO SHOW – EDU BORJA
Els ancians de la residència demostraran les seues aptituds artístiques oferint un espectacle de varietats en el qual descobrirem grans habilitats insospitades, immenses ganes de viure i la seua impagable simpatia.

VER ONLINE

los 3 cerditos

LOS 3 CERDITOS

 La Estrella

Sala Petxina

C/ Dr Sanchis Bergón 29      info: 963562292

más información

Sinopsis:

Los payasos Coscorrito y Cuchufleta se disponen a contar el cuento de los Tres Cerditos, que trata de tres hermanos que ya están en edad de dejar el hogar familiar y deciden buscar su propia suerte. Cada cerdito tiene una personalidad y esto se refleja en la forma en que deciden construir su nueva casa, en la que se protegerán del acecho del temible lobo feroz, ¿o no tan feroz?

Recomendado a partir de 2 años

Duración: 55 min.

Técnica: títeres y payasos.

Compra online: Adultos 8€ y Niños 7€

Compra taquilla: Adultos 9€ y Niños 8€

*Los niños pagan desde 1 año

s

IMPORTANTE

Sala Petxina. C/Dr Sanchis Bergón 29 (Cerca del Jardín Botánico)

Sala Cabanyal. C/Los Ángeles 33b (Cerca Mercado del Cabanyal)