Divendres, 27 de maig de 2022
Dissabte, 28 de maig de 2022
Diumenge, 29 de maig de 2022
Teatro La Estrella + TEM

Arriba la V edició del Festival Titelles del Cabanyal-Canyamelar, el qual naix de la col·laboració entre els dos teatres del barri: Teatre El Musical i Teatro La Estrella.

 

PROGRAMA

Divendres 27

19:00h. “Hansel y Gretel” _ Cia. La Estrella
Inauguració del festival i celebració dels 25+2 anys de la sala Cabanyal
Lloc: Teatro La Estrella – Sala Cabanyal
A partir de 3 anys
Durada: 55 minuts
Gratuït amb invitació

La nimfa Alegrina li conta a la pallassa Palucheta la història dels germans Hansel i Gretel. Un dia, després d’una malifeta, s’endinsen en el bosc i allà es troben una caseta de xocolata, on poden menjar tot el que els abellisca… Però la caseta ve amb una bruixa dins. El clàssic dels germans Grimm representat per marionetes, s’acompanya en aquesta ocasió especial amb peces musicals en directe com “El cigne” del Carnestoltes dels animals de Saint-Saëns o la “Cançó de bressol” de Brahms. Espectacle amb el qual es va inaugurar la sala Cabanyal l’any 1995.

 

Dissabte 28

17:00h. “Manoviva”_ Cia. Girovago e Rondella
Lloc: Teatro La Estrella – Sala Cabanyal
Tots els públics
Durada: 30 minuts
Entrada: 8€

Les llums s’encenen i tots vosaltres, espectadors i espectadores, us trobareu immersos en un món fantàstic en miniatura on tot és possible i real. En la nostra era tecnològica, Manoviva fa redescobrir l’experimentació i l’ús de les mans de manera lliure, expressiva i creativa, convertint un espectacle en tot un joc on, fins i tot, s’ensenya al públic a moure els dits de manera independent. Així naix Manoviva, quan l’art i la creativitat es transformen en instrument didàctic i terapèutic. PREMI CRÍTICA SPECIALIZZATA Festival FIL Rio de Janeiro 2014.

 

18:30h. “Antipodi”_ Cia. Dromosofista
Lloc: Teatro La Estrella – Sala Cabanyal
A partir de 6 anys
Durada: 30 minuts
Entrada: 8€

Tres personatges conviden el públic a un viatge cap a les seues pròpies antípodes. Un viatge oníric sobre un cavall en miniatura, entre ambigües figures i homes-ombres que corren sense meta. En aquest espectacle, on els símbols reemplacen les paraules, el temps no té un principi ni un final i des de la mort d’una velleta pot sorgir el crit d’un nounat… Acompanyats per la música, viatgem a les antípodes del temps ordinari, a un lloc que existeix però que s’allunya a cada pas. “Antipodi” és la trobada entre diferents tècniques de teatre visual: teatre físic, manipulació de titelles, ombres i música en directe. Premi al millor espectacle en les Festes del Pilar 2018.

 

20:00h. “Got Rock!!” _ Cia. Francis Zafrilla
Lloc: Teatre El Musical (TEM) – Sala principal
Tots els públics
Durada: 55 minuts
Entrada: 8€

Benvingudes i benvinguts al millor xou del moment! Un espectacle familiar de ventriloquisme, únic a Espanya, al ritme dels millors temes musicals de la mà dels personatges de Francis Zafrilla. Un concurs dinàmic, nou i interactiu on el xou comença al pati de butaques, sent la diversió i la sorpresa els fonaments de l’espectacle.

 

Diumenge 29

11:00 + 12:00h. “El circo de las pulgas” _ Cia. El mago Josemari
Lloc: Teatro La Estrella – Sala Cabanyal
Tots els públics
Durada: 30 minuts
Entrada: 8€

Un espectacle circense on els artistes són puces imaginàries. És un homenatge als autèntics circs de puces del segle XIX.

 

18:00h. Taula redona amb Juan Muñoz (La Tartana), Toni Rumbau (Titeresante) i Maite Miralles (La Estrella), entre altres convidats.
Lloc: Sala primer pis (La Pilona) – TEM
Accés lliure i gratuït fins a completar aforament

19:00h. “Rossini en la cocina” _ Cia. La Tartana
Lloc: Teatre El Musical (TEM) – Sala principal
Tots els públics
Durada: 50 minuts
Entrada: 8€

Una divertida obra de titelles i actor a través de l’obra musical de Rossini, descobrint al músic i a la persona amb les seues dues grans passions: la música i el menjar. Un apropament de la música clàssica al públic infantil, amb objectes i titelles de totes les grandàries i tècniques, on es podrà degustar la música de primer plat, la cuina de segon i, per a postres, descobrirem el seu amor secret… Tot això amb el segell inconfusible de La Tartana.

SUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER